Je bent werkgever

En je wilt je bezighouden met je kerntaken. Daarnaast ben je je bewust van het belang van pensioen. Je wilt immers zeker weten dat je medewerkers bij arbeidsongeschiktheid of pensionering (of hun nabestaanden bij onverhoopt overlijden) financieel verzorgd zijn. Ook dat is goed werkgeverschap.

Primaire arbeidsvoorwaarde

Tegenwoordig is een pensioenregeling een primaire arbeidsvoorwaarde. Daarmee wordt financieel voor je werknemers gezorgd wanneer ze dat zelf niet meer kunnen.

Om bewuste keuzes te kunnen maken in de pensioenregeling moet je wel weten wélke keuzes je kunt maken en wat daarvan de gevolgen zijn. Daarnaast is het bv. bij contractverlengingen noodzakelijk om de markt te kennen om zo zeker te zijn van de meest passende aanbieding. Daarbij gaat het niet alleen om prijs, maar ook om betrouwbaarheid, (digitale) bereikbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Als onafhankelijk pensioenadviseur help ik je graag bij deze keuzes. Ik geef je inzicht, overzicht en bied je een duidelijk handelingsperspectief.

Let op: het nieuwe Pensioenakkoord kan ook voor jouw pensioenregeling ingrijpende gevolgen hebben. Bel mij om dit samen te verkennen.

Robbert Karreman, Directeur & founding partner K&R BV:

"Maarten begeleidt ons al een tijdje bij onze pensioenregeling. Als K&R B.V. gaan wij graag een lange-termijnrelatie met onze medewerkers aan waarbij pensioen een relevante arbeidsvoorwaarde is. Maarten betrekt onze medewerkers pro-actief bij de pensioenregeling zodat zij bewuste keuzes maken. Dat verzekert ons ervan dat het pensioen goed geregeld is en dat zien we graag! Daarnaast bezit Maarten inhoudelijke kennis, informeert ons bij voor ons relevante ontwikkelingen en geeft handelingsperspectief. Ik kan u MDH Advies van harte aanbevelen!"