Detachering

Je hebt een tijdelijke klus in de leven- of pensioenbranche die snel en efficiënt geklaard moet worden en bent op zoek naar iemand die dat no-nonsense, betrouwbaar en vakkundig kan doen. Zoek niet verder, maar bel of mail mij om te kijken of er een match is!


Professionele aanpakker

Na ruim 20 jaar in diverse functies in de verzekeringswereld te hebben gewerkt heb ik inmiddels een gewaardeerd track-record opgebouwd.

Ik ben in staat om snel te analyseren en ben een aanpakker zodat de volgende stap in de klus ook snel en zorgvuldig wordt opgepakt. Samenwerking met anderen zoek ik op; daarvan wordt mijn werk leuker, word ik als mens leuker én wordt de opdracht efficiënter uitgevoerd.

Michiel Lotze, Manager Business Development & Innovation NN:

"Ik heb als manager van het Expertisecentrum NN Individueel Leven Maarten leren kennen als een zeer prettig persoon met uitstekende vaardigheden op het gebied project-/ programmamanagement met verregaande kennis van de bestaande producten behorende bij het Leven-bedrijf. Hij is de perfecte consultant. Maarten ontzorgt je als opdrachtgever door helder en tijdig te rapporteren over het project en daarbij ook gelijk oplossingen aan te dragen. Hierbij stelt Maarten de klant altijd centraal. Als programmamanager doet Maarten dat niet alleen naar mij, maar begeleidt hij het hele MT en andere stakeholders bij het realiseren van de projectenportefeuille en het waar maken van de zakelijke verantwoording daarvan. Ook is Maarten erg goed in het begrijpelijk maken van de ingewikkelde materie voor mij als opdrachtgever, maar juist ook voor de overige leden van de gebruikersorganisatie die betrokken zijn bij bijvoorbeeld de implementaties."