Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Haan en voor alles is een tijd. Na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verzekeraars, tussenpersonen en actuariele bureaus, heb ik in 2018 MDH Advies ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik wil bedrijven in het midden- en grootbedrijf helpen om pensioen rendabel te laten zijn. Dit doe ik door regelingen duidelijk uit te leggen zodat niet alleen werkgevers, maar óók werknemers de waarde van hun pensioen te laten inzien. Dat kan door presentaties, persoonlijke gesprekken, pensioenkranten, enz.

Daarnaast werk ik graag samen met ondernemingsraden om met onze gezamenlijke kennis een goed evenwicht te brengen in de belangen tussen werkgevers en werknemers. Ook detachering om een opdracht tot een geslaagd einde te brengen behoort tot de mogelijkheden. Samen voor een rendabele pensioenregeling; dat is een klus die ik graag met u ga klaren!


Samenwerkingen

In mijn adviespraktijk heb ik samenwerkingsverbanden om u zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van de kennis en ervaring van mijn netwerk.

Daarnaast werk ik samen met Wiebe de Haan van De Haan Pensioenconsult. Wiebe heeft ruime ervaring opgedaan in de pensioenwereld en ik maak dan ook graag gebruik van zijn kennis en kunde.

Wat doe ik?

Ik geef met plezier onafhankelijk pensioenadvies aan bedrijven en haar medewerkers. Ook ondernemingsraden help ik verder in de wonderlijke pensioenmaterie.

Dat doe ik met een glimlach. Want; ik vind mijn werk leuk, maar nog veel leuker vind ik het werken met mensen!

Daarnaast doe ik mijn werk onafhankelijk. Ik heb geen afspraken met verzekeraars over omzetten. Daarnaast zijn er geen andere advieskantoren of verzekeraars die een belang in mijn onderneming hebben. Dat zorgt ervoor dat ik onafhankelijk kan adviseren. En dat is het meest rendabel!