Je bent werknemer

en neemt deel in de pensioenregeling van je werkgever. Maar weet je nu ook écht wat er voor je verzekerd is? Wat gebeurt er wanneer je arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt komt te overlijden? En heb je genoeg om na je pensionering gewoon door te leven?

Ik help je graag inzicht geven in jouw pensioensituatie. Veel werkgevers bieden ook een pensioengesprek aan waarin hun pensioenregeling wordt uitgelegd zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Het mes snijdt dan aan twee kanten; jouw werkgever voldoet aan zijn informatieverplichting en creeert waardering voor de pensioenregeling. Aan de andere kant krijg jij inzicht in jouw pensioensituatie en kun je een weloverwogen keuze maken. Wel zo rendabel!

Neem met mij contact op voor een vrijblijvend gespek.  


Ymkje Holthausen, Officemanager K&R BV:

"Net als mijn voorgangers werk ik als officemanager nauw samen met Maarten. Hij is makkelijk bereikbaar en kent volgens mij geen 9-5 mentaliteit. Hij ontzorgt mij bij pensioenvragen. Waar gewenst neemt hij ook administratie van mij over. Met nieuwe medewerkers gaat hij het gesprek aan om hun inzicht te geven in hun pensioen en de daarbij horende keuzes. Ik krijg daarbij de terugkoppeling van mijn collegae dat ze het pensioengesprek waarderen!"